Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022
 
Δρομολόγια από το Μετόχι στην Ύδρα...
 
 

Πως θα έρθετε στο Μετόχι από την Αθήνα με το αυτοκίνητό σας ...

Αν έχετε δικό σας αυτοκίνητο ή έχετε νοικιάσει, τότε μπορείτε να έρθετε εύκολα από την Αθήνα σε περίπου 2 ώρες & 45'.

Ακολουθώντας την Αττική Οδό και εν συνεχεία την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, μετά τον Ισθμό, κάνετε αριστερά προς την Επίδαυρο (Κόρινθος Έξοδος Β' - Επίδαυρος).

Οδηγείτε για 30 περίπου λεπτά και φθάνετε στη διασταύρωση για την Επίδαυρο. Λίγο πριν θα δείτε πινακίδες προς Πόρο ή Σπέτσες. Στη διασταύρωση θα στρίψετε δεξιά και αμέσως κάτω από την γέφυρα αριστερά.

Highslide JSΣτη συνέχεια ακολουθείτε τον καινούργιο δρόμο, προσέχοντας να δείτε την πινακίδα προς Πόρο. Στο σημείο αυτό θα κάνετε λοξώς αριστερά για τον Πόρο και θα φθάσετε ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο σε 30 περίπου λεπτά στο Γαλατά. Συνεχίζετε ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο και σε μισή ώρα περίπου βρίσκεστε στο Μετόχι.

Ο δρόμος είναι αρκετά καλός και για τη συνολική διαδρομή, από την Αθήνα μέχρι το Μετόχι, με μία μέση ταχύτητα, χρειαζόμαστε περίπου 2 ώρες & 45'.

Το Μετόχι είναι μια περιοχή απέναντι από την Ύδρα, στην οποία υπάρχει χώρος για να αφήσετε το αυτοκίνητό σας και να περάσετε απέναντι στην Ύδρα ή από την Ύδρα στο Μετόχι, με δρομολόγια που εκτελούνται καθημερινά από τα σκάφη "FREEDOM Ι & ΙΙ & III", μέσα σε 20 λεπτά.
Από το Μετόχι, μπορείτε επίσης να μετακινηθείτε στην Ύδρα ή από την Ύδρα στο Μετόχι, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και με θαλάσσιο ταξί.

 

ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ:

A. ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ FREEDOM Ι & ΙΙ & III

Β. ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ FREEDOM Ι & ΙΙ & III

 
     
Hosted & Developed by EmpNeusis Internet Services, Copyright © EmpNeusis 2011